Rabu, 21 Oktober 2015

Penawar Demam Selsema

Nutriferon Dan Performance Drink
Assalammulaikum  wbt  hai semua semalam tak bersiaran berjangkit demam  dengan Walid dan anak Alhamdulillah  mereka dah sembuh tapi umi pulak berjangkit semalam. Tak henti-henti selsema sampai sakit kepala di buat nya.

Alhamdulillah  hari ni beransur pulih dan dah tak selsema.  Sebenarnya  kami sekeluarga  bila demam memang susah nak telan ubat atau panadol besar tu. Mana dengan anak tekak sakit kan. Jadi kita ikhtiar dulu dengan Suppliment

Al Kisah Muhammad  Muizzuddin  demam panas  hari jumaat.. Umi dah risau sebab NutriFeron  dah habis. Pagi sabtu  pula walid info demam dan selsema teruk sebab cuaca di kedah memang  panas. So hari sabtu baru ni saya nekad ke Branch Shaklee beli NutriFeron  dan Performance Drink  sebab ini sahaja  yang diorang nak kalau demam.

Muizzuddin demam 38.7°C memang panas sangat badan. Saya keluarkan  NutriFeron  1sachet bancuh dalam Performance  Drink Alhamdulillah  hari sabtu nampak dia aktif  semula malam tu cuma tak macam selalu. Pagi Ahad tengok  kembali surut Alhamdulillah  tapi saya tetap  berikan NutriFeron  dan Performance Drink  bancuh dalam air muiz minum berkali-kali. Dan Alhamdulillah  muiz nampak sihat Ahad  baru ni siap pergi swimming. Nutriferon  ni memang ibarat First Aid untuk keluarga kami. Kemana sahaja kami akan bawa.




Walid pula demam dari Alor Star sabtu baru ni plus Selsema teruk 24jam nak bersin sahaja  muka sampai merah. Pun begitu saya up kan Dos Vitamin-C, minum  Performance Drink dan NutriFeron  sahaja. Alhamdulillah  sampai Alor Star pagi Isnin dah hilang selsema. Cuma letih masih ada sebab  keadaan jerebu  yang teruk sekarang. 

Buat anda di luar sana  banyakan minum Air Kosong atau air suam, jangan keluar rumah dalam keadaan jerebu ni bimbang dapat penyakit yang tak di ingini. Jagalah Kesihatan  Ok.



1 ulasan:

  1. Penggunaan obat secara alami...lebih aman. terimakasih telah share info ini

    BalasPadam

Anda Mungkin Juga Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...