Rabu, 19 Ogos 2015

SET GEBU GEBAS

SET GEBU GEBAS
Assalammulaikum  wbt  hai semua wanita-wanita  cantik. Sihat semuanya hari ni. Hari ni terpanggil nak share Set Gebu Gebas Shaklee ni kan. Haaaa bukan apa
lepas 2tahun lebih saya ambil Vitamin C dan pernah cuba  Shaklee  Collagen Powder ni memang  best saya rasa.

Pertama perubahan yang saya rasakan masalah  sinus semakin baik. Kalau tidak sebelum ni memang saya akan bersin setiap hari dan memang teruk di tumbuhi jerawat di wajah. Sekarang walau kulit tak lah licin memang tak pernah skip makan Vitamin C ni. Pertama dahla jimat beli sebotol tahan sehingga 6bulan. Wah memang jimat kan. Tak perlu nak beli setiap bulan. Hanya sebiji sehari. Paling best waktu malam boleh buat masker di wajah kita. Hasilnya kulit akan rasa tegang je. Jom kita lihat kebaikan Vitamin C Shaklee

Kebaikan Sustained Release Vitamin C Shaklee

Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata

Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi.

Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran

Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.

Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.

Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.

Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi.

Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.

Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya.
Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.

Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –> berguna dalam rawatan anemia. Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah.

Merawat jangkitan saluran kencing.

Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.

Dan Shaklee Collagen  Powder ni pun sangat best  sebab  dia akan buat wajah kita gebu gebas gitu jika di amalkan secara Konsisten.  Ada yang konsisten cara  pengambilan akan dapati kelihatan gebu, breast tegang , rambut dah tak gugur macam dulu, kulit yang kedut semakin berkurangan, sakit lutut dah hilang, tumit dah tak merekah macam dulu lagi dan paling best kuku rambut cantik. Ingat yer setiap hari collagen kita semakin berkurangan.  Jadi kesan Kekurangan  Collagen  akan menyebabkan rambut bercabang , kuku rapuh, kulit kelihatan kendur, payudara kendur,


Keistimewaan Collagen Powder Shaklee

Merupakan supplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.


Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.


Mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Satu sachet untuk satu hidangan bagi kemudahan anda menyediakannya pada bila-bila masa dan di mana-mana jua.



TESTIMONI SET KULIT 

1 ulasan:

Anda Mungkin Juga Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...