Isnin, 17 Ogos 2015

IBU HAMIL TERUJA BILA

TESTIMONI NUTRIWHITE



Ibu Hamil teruja apabila s
eminngu menggunakan Nutriwhite nampak perubahan di wajah beliau.

Lihat gambar sebelum dan selepas ni memang nampak perbezaan kan. Kini beliau sedang hamil anak ke-dua.Bila hamil ni feeling  excited gitu nak cantik-cantik. Opsss baby girl ke kan.

Ok saya nak share testimoni beliau sendiri  selepas seminggu menggunakan  Produk  NutriWhite.  Alhamdulillah  perubahan positif yang beliau alami 


Saya mula guna Nutriwhite cleanser hampir seminggu. Hari pertama menggunakan Nutriwhite Kulit rasa bersih sahaja. 
Best pencuci ni buih xbanyak walaupun picit sikit je.. Lepas beberapa Kali guna rasa Kulit tegang je.. Makin teruja nak teruskan pakai Nutriwhite. 
Lepas tu husband bgtau yang pakai Nutriwhite nampak Kulit cerah skit. Senyum je.. Baru ni perasan skitlah, lepas pakai nampak jeragat kat hidung Dan pipi makin pudar. 
Tak lah hilang terus, tapi nampak la warnanya tak sepekat sebelum ni. Alhamdulillah.. Tak sabar nak tengok hasil daripada Nutriwhite ni.. I like it..


SET MEMIKAT SUAMI


Ok untuk anda yang nak tahu detail Produk Set Memikat Suami ni boleh lihat maklumat lanjut di bawah ya :


NutriWhite Skin Care Shaklee terdiri daripada;

Gentle Action Makeup Remover (150ml)

Gentle Deep Foaming Cleanser (150ml)

Soothing Radiance Whitening Softener (150ml)

Daily Defense Whitening Essence (150ml)

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF15 
(50ml)

Overnight Renewal Whitening Cream (50g)

Spot Whitening (10ml)



Apakah fungsi setiap produk NutriWhite ini?

GENTLE ACTION MAKE-UP REMOVER
Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri
Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri


GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER
Membersihkan dan menyegarkan kulit
Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
Lembut dan menyegarkan


SOOTHING RADIANCE WHITENING SOFTENER
Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang
Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
Kudzu menegangkan dan mencerahkan
Marshmallow melembapkan
Ianya sangat berkesan


DAILY DEFENCE WHITENING ESSENCE
Cara yang menyenangkan untuk mendapatkan kulit muka yang licin dan berseri yang diformulasi dengan:
Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,
Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam
Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari
Di samping itu, Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah
Lembut dan mudah diserap oleh kulit


ULTIMATE PROTECTION WHITENING LOTION
Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran


OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM
Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri


SPOT WHITENING TREATMENT
Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
Cats Claw menegangkan kulit
Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus


1 ulasan:

Anda Mungkin Juga Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...