Rabu, 5 November 2014

ENFUSELLE HYDRATING

SET ENFUSELLE SHAKLEE



Assalammualaikum wbt

Mood hari ni saya nak cerita tentang Skin Care Shaklee.Selama ni dah macam-macam Produk yang saya pakai sehingga muka banyak masalah.Akhirnya Alhamdulillah saya bertemu dengan Skin Care Shaklee.
Paling saya seronok sebab ia 100% Semulajadi Tanpa Bahan Kimia.Tahan lama.Pencuci muka Shaklee ni dah kama saya beli dari bulan Jun 2014 sehingga kini masih belum habis...Hah nampak tak penjimatan hebat.Tak perlu beli setiap bulan dan bukan lah harga sampai beribu pun.Dan saya ada teknik dan cara cuci muka dengan betul In Shaa Allah saya akan ajarkan.

Pertama sekali nak pakai Skin Care ni kena lah tahu dulu kulit anda ni jenis apa.Samada kering,berminyak atau normal.Saya ni di kategorikan sebagai kulit kering dan sensitif.Sebab itu saya memilih Enfuselle Hydrating sebagai pilihan utama.

SKIN CARE ENFUSELLES - Sesuai pd yg berumur 25 ke atas atau yang punya masalah kulit berminyak, terlalu kering, dan sensitif..untuk memudahkan anda membuat pilihan, terdapat 2 kategori product Enfuselles Shaklee ni...

(i) Normal to Dry Skin : Sesuai utk mereka yg mempunyai kulit yang kering dan sensitif.terdiri daripada :


Hydrating Cleansing Lotion :
  
1) Hydrating Cleansing Lotion :
Emulsi berkrim ini bertindak menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit.
Emolien yang kaya serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit halus, seimbang dan berseri
Mencerahkan tona kulit
pH yang seimbang
Hipoalergenik 

Hydrating Toner 

2) Hydrating Toner :
Meneutralkan Tindak Balas Yang Boleh Merosakkan Kulit
Hydrating Toner melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle.
Terbukti secara klinikal
Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
pH yang seimbang
Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan kamomil 


Hydrating Moisturizer 

3) Hydrating Moisturizer :
Melembapkan Kulit Sehingga 24 Jam
Krim tanpa minyak dan tidak melekit yang kaya dengan agen pelembap bagi menyerlahkan kehalusan  dan keanjalan kulit dengan serta-merta.
Terbukti secara klinikal:
102% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
195% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
21% pengurangan kedutan dalam masa 28 hari
Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan ia berterusan sehingga 24 jam
Garis-garis halus berkurangan dengan ketara
Hipoalergenik 



Hydrating Moisturizer 


4) Hydrating Moisturizer :
Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara!!!!
Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.
Terbukti secara klinikal:
233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Mungkin Juga Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...