Isnin, 20 Oktober 2014

SURAH AL-MUKMINUN SURAH KEJAYAAN

  Assalammualaikum wbt


Syukur kerana masih di berikan peluang untuk berkongsi kegembiraan bersama Tuan Zuhairi Nopiah & Puan Aisyah Sweet...Memang sweet pun orang nya.Masih terkejut dengan apa yang saya dapat pelajari semalam bersama sahabat sahabat yang lain..

Perkara pertama yang masih terkesan di lubuk hati ialah Ateh selalu mengingatkan kami semua apa-apa pun pun yang terjadi back to Allah dan Ateh perdengarkan kami dengan Surah Al-Almukminun Allahurabbi masa tu hanya Allah yang tahu sebak rasa di hati kenapa sebelum ni tak pernah nak bersungguh-sungguh..Ya SURAH AL-MUKMINUN Surah Kejayaan.Saya hayati satu per satu ayat yang di sampaikan dah terbentang luas makna tersebut.

Ateh juga bertanyakan kepada kami Lawan kepada takut apa..Yes jawapanya YAKIN walau aku hanya menjawab di dalam hati.Bila kita tak rasa Allah tak bersama dengan kita,kita akan cepat putus asa.Kejayaan adalah pintu Spiritual..Back to Allah dalam segala masalah.

 

Seronok sangat rasa semalam banyak ilmu yang di perolehi.Moga beroleh keberkatan di dunia di akhirat.

Hadiah Dari Tuan Zuhairi
Semua Bagusssss
Semua Suami Sporting
Kami Yang Cantik
Peminat Tegar
InshaAllah
Percaya Sebelum Berjaya

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Mungkin Juga Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...