Khamis, 23 Oktober 2014

MAKAN SUPPLIMENT TAPI TIADA KESAN KENAPA



Assalammualaikumwbt
Pagi Jumaat yang terakhir dalam Tahun tahun 1435H.Harini tak sengaja Master Ain bertanya kan soalan kepada kami.Kenapa saya dah makan Suppliment banyak tapi tiada kesan.Saya cuba jawab on the spot apa yang saya ada dalam fikiran ni.

Anda pernah tak ada situasi begini.Cuba cek ya 1 per satu.

Semakin toksin banyak dalam tubuh kita semaki  lambat tindak balas di dalam tubuh kita.Healing Crisis mengikut antibodi seseorang.
Makan vitamin tidak mengikut jadual yang ditetapkan
Makan vitamin sekali gus dalam masa yang sama
Ubat dan suppliment makan dalam waktu yang sama
Pengambilan kafien
Makan secara tidak konsisten
Bercampur suppliment seperti vit e dan alfafa di makan bersama,
Masalah emosi
Kita sakit dah 20tahun tp nak baik sehari so tak boleh lah,kalau tak sabar tunggu healing crisis dalam tubuh terus stop mmg tiada kesan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Mungkin Juga Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...