Khamis, 2 Oktober 2014

Esp Shaklee Kuatkan Rahim

Ramai juga customer saya order Set Hamil dan tanya betul ke Esp boleh kuatkan rahim.So tak payah makan pil Klinik ke..Pertama pergantungan sepenuhnya mestilah kepada Allah swt.
Amalkan Surah Al-Hijr ayat 97,98,99.Amalan dari mak mertua saya baca Surah Al-Fatihah 7x sambil usap pada perut.Alhamdulillah itu yang saya amalkan untuk kuatkan Rahim.
Sejauh mana logiknya ESP ni kuatkan rahim?Mari kita sama-sama terjah. Mengapa dan bagaimana ESP ni bantu kuatkan rahim kita? ESP ni minuman yang membekalkan protein yang  mana protein ni amatlah penting dlm penjagaan kesihatan yang unggul.
Jadi  apa fungsi protein dan kaitannya dgn menguatkan rahim? Oj macam ni protein adalah bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam adan serta komponen utama kepada hormon manusia. Jadi kekurangan protein menyebabkan kelemahan dalam sistem imun dlm melawan penyakit, masalah lebihan air yg tinggi dlm badan, kehilangan kepejalan otot, perubahan warna rambut, bantut pertumbuhan, masalah penghadaman, masalah penghasilan darah dan hormon.

Rahim lemah adalah salah satu masalah kerosakan sel-sel. Maka, Energizing Soy Protein dari SHAKLEE ni yg sah2 ada protein terbaik membaiki dan membina balik tisu-tisu yg rosak kat situ.
Protein sangat penting untuk membina, memperbaiki dan memperbaharui sel-sel, tisu dan hormon dalam tubuh. Protein juga penting untuk pembentukan kuku, rambut dan kulit. Protein yang baik dan berkualiti penting untuk kesihatan keseluruhan yang baik, kerana sel yang sihat menyerap lebih nutrien daripada sel yang tidak sihat. Bagi wanita hamil, pengambilan ESP membantu memberi tenaga terutamanya ketika mengalami alahan (kurang/tak lalu makan).
Selain daripada itu, protein ESP ini juga membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ-organ bayi.
Ok nak order boleh hubungi saya :
Mariani Binti Md Isa
SID : 955872
0196972154
Akaun Bank :
1620 3068 1762
Mariani Binti Md Isa
Maybank
Ara_fae@yahoo.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Mungkin Juga Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...