Jumaat, 10 Oktober 2014

Basic H2 Pencuci Ajaibku

Assalammualaikum wbt

Harini mood rajin sebab En Suami ada jagakan muiz sambil tidur balik dari outstation..Jadi ambil masa sekejap update blog...Tak payah pakai Lappy pun tak apa pakai hp je sekarang ni kan.

Ok pagi ni sambip gosok periuk belanga saya tengok lah singki dapur berkarat..jadi sakit lah mata memandang kan...Selepas dah clear semua basuh pinggan dan kuali semua saya pun ambil lah Basic H2 untuk gosok kat sinki saya yang berkarat tu...Haha nampak sangat saya ni tak ambil kesah...Bukan tak ambil kesah tapi sekadar cuci biasa.

Harini saya punya sental lain macam lah sebab nak bagi betul-betul putih...Setiap Basic H2 ni ibarat First Aid kat rumah saya ni..sebab tu lah saya gunakan untuk pelbagai kegunaan...Ok lihat gambar yang saya sertakan ni beza tak sebelum dan selepas berkilat kan...

Saya cuci bilik air,kalau baju muiz terkena Aiskrim kesan kotoran terus saya tuang jr Basic H ni...Dahla jimat beli dari tahun lepas sampai lah sekarang belum lagi habis...Paling best kalau mop lantai just guna setitik dua je...Buih nya dah berlambak kan...

Sini saya sertakan Kebaikan Basic H2 dan kegunaan dia untuk apa...Jimat dan Hebat rugi anda tak cuba.

Kod Produk:00015 (473ml)
Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun

Setiap botol Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate dengan kepekatan berganda ini sungguh selamat digunakan dan dilengkapi kuasa pembersihan yang tinggi untuk menanggalkan kotoran dan minyak dalam sekelip mata. Basic H² berkesan untuk membersihkan tumpahan susu, mengelap tingkap, menyental kotoran pada gril, dan1001 kegunaan lagi. Cubalah sendiri dan lihat betapa kagumnya anda!

Hanya Satu Pencuci Untuk Ribuan Kerja Rumah

Ultra-pekat: 16 auns boleh dicairkan menjadi 48 gelen pencuci berkuasa tinggi.

Pencuci serba guna: menanggalkan kotoran, gris dan minyak daripada sebarang permukaan yang boleh dicuci, di dalam dan di luar rumah.

Mencuci kotoran berminyak dan gris yang paling degil, tanpa meninggalkan kesan comot.

Dua kali lebih pekat berbanding rumusan Basic H² asal – hanya gunakan separuh sahaja.

Tidak perlu dibilas, tidak meninggalkan sebarang sisa sabun atau kesan palitan.
Gunakan Pada Sebarang Permukaan Yang Boleh Dicuci – Di Dalam atau Di Luar Rumah

Dinding, tingkap dan cermin
Kaunter dapur, jubin dan lantai
Peralatan
Dapur
Hiasan kayu
Periuk belanga
Perabot (Jangan gunakan dalam akuarium atau tangki air pengelap cermin kereta)
Cara Penggunaan Untuk Hasil Terbaik

Dapur, peralatan, perabot, hiasan kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi

1⁄4 sudu teh + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean
Periuk belanga

1⁄2 sudu teh + 1 gelen air suam
Tingkap dan cermin

1-2 titis + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean
Lantai

1 sudu besar + 1 gelen air
Kain benang biri-biri, nilon, fabrik berkualiti tinggi

1⁄2 sudu teh dalam satu besen air suam
Tahukah Anda?

Kebanyakan pencuci serba guna mengandungi toksin yang boleh disedut atau diserap melalui kulit.
Pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon.
Pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan toksin saraf dan boleh merengsakan hidung.
Morpholine, sejenis toksin berbahaya, boleh mengakibatkan kerosakan hati atau buah pinggang.
Pencuci kaca mengandungi ammonia, sejenis racun yang boleh merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.
Basic H2 Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang LainKeunikan Shaklee

Selamat

Tidak toksik
Tiada gas beracun
Tiada bahan kimia berbahaya
Tanpa pewangi
Lembut pada tangan anda
pH seimbang
Tanpa klorin
Berkesan

Amat berkesan menanggalkan minyak. Ultra-pekat: 16 oz. Boleh dicairkan menjadi 48 gelen.
Mesra Alam

Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
Mudah biorosot
Tanpa fosfat
Bungkusan yang boleh dikitar semula
Tanpa bahan pewarna
Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

Untuk anda yang inginkan dapatkan Set Get Clean Boleh Hubungi saya...Boleh beli 1set dan ceraian.Sebotol Basic H2 berharga RM 49.00 . Wah murah dan jimat kan...

Hubung saya :

Mariani Binti Md Isa
SID : 955872
0196972154

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Mungkin Juga Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...